keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Vaihdosta on nyt kulunut jo jonkin verran aikaa, mutta ajattelin vielä kertoa hieman viimeisten viikkojen tapahtumista ja ehkä antaa hieman vinkkejä vaihtoonlähtöä varten.

Tenttejä edeltävä viikko meni aikalailla lukemisen parissa. Kävin myös kaupungilla hieman ostamassa joululahjoja ja meillä oli viimeinen Language Cafe ja International Cooking.

Tentit stressasivat melko paljon etukäteen. En osaa sanoa, miten ne sujuivat, koska en ole saanut niistä vielä tuloksia. Tenttejä oli kolme: epäorgaaninen kemia maanantaina, fysikaalinen keskiviikkona ja orgaaninen perjantaina. Kaikki tentit alkoivat yhdeltä, kestivät 1,5 tuntia ja jokaisessa niissä oli viisi kysymystä. Olin jo etukäteen varma, että minulta loppuu aika kesken kaikissa tenteissä ja näin hieman kävikin.

Viimeisen tentin jälkeen perjantaina menimme Orianan luokse leipomaan joululeivoksia ja sieltä Katin luokse pikkujouluihin. Oli todella hauska ilta. Ruoka oli hyvää ja kaikki olivat tuoneet Secret Santa -lahjat, jotka jaoimme.

 Katin jouluvalaistus ja shakkilaudat pöydän alla

Yritettiin opettaa muille, kuinka tehdään joulutorttuja

Lauantaiaamuna heräsin melko aikasin ja aloin pakata tavaroitani. Kävin postitoimistolla lähettämässä opiskelukirjani Suomeen. Nämä nimittäin painoivat 12 kg ja en halunnut ottaa niitä matkatavaroihini. Jouduin kuitenkin ostamaan toisen laukun kotimatkaa varten, koska olin jotenkin onnistunut hankkimaan niin paljon lisää tavaraa. Käytiin keskustassa syömässä ja katsomassa The Hobbit -elokuva. Haettiin tavarat ja mentiin bussiasemalle. Suurin osa meidän kavereista oli tullut hyvästelemään meidät sinne. Sieltä lähdettiin Johannan ja Olegin kanssa yöbussilla kohti Lontoota. Bussi oli paljon mukavampi kuin ensimmäisellä kerralla. Siellä oli tilaa jopa liikuttaa jalkoja ja pystyin hieman nukkumaankin.

Lontoossa syötiin aamupalaa Olegin kanssa ja lähdettiin sitten Johannan kanssa katsomaan Tower Bridgea. Lontoossa oli tällä kertaa hieman rauhallisempaa kuin ensimmäisellä kerralla. Käytiin museoissa ja musikaalissa ja "ihailtiin" Lontoon monipuolista jouluvalaistusta. Viimeiseksi yöksi menimme Stanstedin lentokentälle. Siellä oli ihanan rauhallista, koska yöllä ei mennyt ollenkaan lentoja. Meidät tosin tultiin herättämään kolmelta aamuyöllä, kun portteja alettiin avata. Lensimme Suomeen Ryanairilla ja kaikki sujui hyvin.

Lontoon jouluvaloja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti